Deze DNA test van GeneCoach richt zich op genen die van invloed zijn op je leefstijl, voeding en beweging.
Analyse van uw DNA maakt het mogelijk om verbanden te kunnen leggen met je gezondheid van zowel het verleden, het heden als die van de toekomst. De resultaten kunnen o.a. worden gebruikt om je stofwisseling te optimaliseren, je persoonlijk voedingsplan te personaliseren en je trainingsarbeid optimaliseren.

Brein
Geeft inzicht in factoren die jouw breinprestaties beïnvloeden, waaronder je genetische stressgevoeligheid en de invloed daarvan op breinprestaties zoals geheugen, en breinherstelcapaciteit.

Fysieke prestaties
Geeft inzicht in factoren die jouw fysieke prestaties beïnvloeden, waaronder je genetische spiersamenstelling, hartcapaciteit en welke trainingsvorm het best bij jouw genetische samenstelling aansluit.

Herstel
Geeft inzicht in belangrijke herstelfactoren, zoals ontstekingsgevoeligheid, oxidatieve stress en de ontgiftingscapaciteit met betrekking tot hormonen, medicatie, zware metalen, tal van toxinen en methylering.

Leefstijl
Geeft inzicht in de invloed van diverse leefstijlfactoren, waaronder behoefte aan rust, cafeïne gevoeligheid, lactose tolerantie, gluten tolerantie, alcohol verdraagzaamheid en en jouw reactie op nicotine.

Voeding
Geeft inzicht in jouw optimale voedingssamenstelling m.b.t. macronutriënten: koolhydraten, vetten en eiwitten.

Specifieke voedingsstoffen
Geeft inzicht in jouw behoefte aan specifieke micronutriënten: waaronder vitamine D, E, foliumzuur, B12, B6, ijzer en selenium.

Als GeneCoach Professional kan ik de resultaten uit de test gebruiken bij de optimalisatie van uw behandeling.

GeneCoach logo